Tolontan iar “investigheaza”nimic. Let’s try in English, this time!

foto“Scenarita lui Moise, pompierul”a lovit toate grupurile de presiune  din interiorul si din exteriorul Radio Romania ” Marele Tolontan loveste din nou, “alimentat”ca “sursa”de sindicalistul fara sindicat. Atat timp cat Tolontan il are pe individul asta care ridica in trecut,lunar, de la Radio Romania peste 2000 de euro, basca alte beneficii, e clar! Tara arde si Tolontan se piaptana. Iata subiecte de interes pentru Romania: coruptia, (Hexifarma a fost fumigena sau nu?) , cosul zilnic al amaratilor,  geopolitica, cam fierbe zona, Uniunea Europeana dupa Brexit care-i afecteaza pe romanii din Marea Britanie si nu sunt putini, politica energetica, etc. Dar, pe Tolontan nu-l intereseaza. Nici macar scandalul din fotbal si din sport. Ia o sursa, un sindicalist fara sindicat, Moise si scrie. Ia doi, trei jurnalisti care denunta fara dovezi si-i face dizidenti. Participa la o dezbatere cu Obae si altii despre “soarta SRR si TVR”despre care-am mai scris. Mai mult, la articolul scris de Tolontan despre “deplasarile in strainatate”ale presedintelui SRR, apar multi anonimi”curajosi”in spatele postarilor.

Ii raspund si aici acestui @Popescu (Xulescu) care comenteaza blogul lui Tolontan si spune ca SRR imi plateste chiria la Cluj. Curios e cat sunt de prosti cei ce-au mintit. Stiu cui i-am comunicat suma, pe care o platesc din munca, singura! Acum ca tot s-au deconspirat cei de la Cluj care comunica cu Moise, sindicalistul fara sindicat, sa vedem daca ma vor mai privi in ochi!!!! Maine dis-de dimineata! Si daca tot e obsedat Moise sa nu-si ia un job si sta cu legea 544 la poarta SRR din Berthelot, sa adreseze si intrebarea asta. Si veti vedea ca e o minciuna. Numai ca, asa am aflat cine minte la Radio Cluj.

Revin la articolul lui Tolontan,  care nu dovedeste nimic, din nou. Unde e investigatia???? Hai sa va dau eu o stire, baieti! BBC are o politica anume, comparatia cu BBC nu tine. BBC este diferit de toate posturile publice din lumea asta.(fost imperiu, Marea Britanie are orgoliile ei de inteles, de altfel.)  Deplasarile lor in strainatate sunt conform politicii Commonwealth-ului si sunt subventionate de Foreign Office. Cum ar fi ca la SRR sa fie subventionate de MAE, Ministerul de Externe? Tolontan, tot ar face din asta un subiect de investigatie. Nu e bine nici ca sunt transparente aceste cheltuieli si facute cu acordul CA. Nu e bine ca SRR e in clubul celor mai “grei” din media publice? Unde sa fie? La categoria “furnica”? Nu, baieti. Va deranjeaza. E bine insa sa fie unita SRR cu TVR ca sa salvati o institutie in faliment cum e televiziunea publica.

La Bruxelles, nimeni n-ar fi indraznit sa faca asa ceva. Numai in Romania este posibil orice. Va amintesc ca sunt in conducerea Asociatiei Jurnalistilor Europeni-Belgia si ma simt onorata ca a avut in SRR un partener. Grupurile astea de presiune au fost deranjate ca impreuna cu EBU, Radio Romania si AEJ (Asociatia Jurnalistilor Europeni) au organizat amandoua o dezbatere inainte de alegerile eurparlamentare, despre rolul media publice in UE? Ca pdg Miculescu a venit si-a vorbit , alaturi de directorul RAI sau cel al VRT si ZDF? Stiti care a fost ideea cu care-au plecat europarlamentarii germani de la dezbatere, in afara de faptul ca poporul roman nu e eurosceptic? Ca SRR isi indeplineste misiunea de a informa cetatenii corect despre politicile europene, ca se adreseaza tinerilor si varstnicilor, deopotriva. Va deranjeaza ca RADIO Romania este cunoscuta acum la Bruxelles? Ca microfonul RRA a fost peste tot la evenimente acolo? Ca multi colegi jurnalisti din alte tari, acreditati la Bruxelles erau incantati sa discute cu Radio Romania? Ce vreti voi, de fapt? Sa disparem? Sa murim? Ce vrei tu, Catalin Tolontan? Sa ne dezintegram ca institutie? Iubesc prea mult meseria asta ca sa nu disting intre manipulare si adevar.

Uite, ti-am lansat o invitatie la o dezbatere publica. Inca mai ai timp s-o onorezi. Daca nu, “touche””! 🙂 https://ceraselaradulescu.wordpress.com/2016/09/30/domnule-tolontan-hai-sa-discutam-deschis-poti/

Let’s try in English, this time! Or with English subtitles, would you like? 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s